martes, 1 de febrero de 2011

¿….tú visión de lo que se debe enseñar y aprender en la Facultat de Dret?

El próximo mes de marzo vamos a celebrar las IV Jornadas de Innovación docente y de Convergencia al EEES de la Facultat de Dret y nos gustaría que nos dijeras cómo lo ves. Queremos oir tu voz.

Para ello nos gustaría que nos enviaras un vídeo en el que en menos de un minuto contaras, escribieras, preguntaras o expresaras, de cualquier forma, con imágenes y sonido lo que te enseñan en la Facultad y cómo piensas que te deberían enseñar.

Los vídeos deben ser respetuosos y si incluyes música debe estar libre de derechos. Puedes grabarlo en castellano, valenciano o inglés.

El vídeo puedes hacerlo en cualquier formato.

¿Cómo nos lo puedes hacer llegar?

1) Súbelo al servidor multimedia de la Universitat de València (mmedia.uv.es) o a cualquier servidor (youtube, google… ) y envíanos un correo con el enlace a: innodret@uv.es

2) Envía el archivo directamente a innodret@uv.es

3) Nos lo haces llegar a la Unidad de innovación docente de la Facultat de Dret (despacho 4E011).

Debes darnos un nombre, correo electrónico, la titulación y curso que estudias.

Si necesitas ayuda técnica puedes pedirla en la Unidad de innovación docente de la Facultat de Dret (despacho 4E011); e-mail: innodret@uv.es; extensión: 21856

Los vídeos se expondrán en la web: www.uv.es/innodret y en nuestra página de facebook (http://www.facebook.com/pages/Innodret/149319148712). También se proyectarán en las Jornadas.

tienes todo un mes....:!!!!

Gracias por participar.

José García Añón
Vicedegà d'innovació educativa i qualitat, Facultat de Dret
===========

...la teua visió del que s'ha d'ensenyar i aprendre a la Facultat de Dret?

El proper mes de març celebrarem les IV Jornades d'Innovació docent i de Convergència a l'EEES de la Facultat de Dret i ens agradaria que ens digueres com ho veus. Volem sentir la teua veu.

Per això ens agradaria que ens enviares un video en el que en menys d'un minut comptares, escrigueres, preguntares o expressares, de qualsevol manera... amb imatges i so , el que t'ensenyen a la Facultat i com penses que t'haurien d'ensenyar.

Els vídeos han de ser respectuosos i si inclous música ha d'estar lliure de drets. Pots gravar-lo en castellà, valencià o anglès.

El vídeo pots fer-lo en qualsevol format.
Com ens ho pots fer arribar?
1) Puja'l al servidor multimèdia de la Universitat de València (mmedia.uv.es) o a qualsevol servidor (youtube, google… ) i envia'ns un correu amb l'enllaç a: innodret@uv.es

2) Envia l'arxiu directament a innodret@uv.es

3) Ens ho fas arribar a la Unitat d'innovació docent de la Facultat de Dret (despatx 4E011).

Has de donar-nos un nom, correu electrònic, la titulació i curs que estudies.

Si necessites ajuda tècnica pots demanar-la en la Unitat d'innovació docent de la Facultat de Dret despatx 4E011). ); e-mail: innodret@uv.es; extensió: 21856.

Els vídeos s'exposaran en la web: www.uv.es/innodret i en la nostra pàgina de facebook (http://www.facebook.com/pages/Innodret/149319148712). També es projectaran en les Jornades.

tens un mes....:!!!!

Gràcies per participar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario